NEK’ SE SLOŽE SRCA BRATSKA, ŽIVILA HRVATSKA!

Bog i Hrvati! Hrvatska Hrvatom!

Poštovani hrvatski sunarodnjaci, poštovane Hrvatice i poštovani Hrvati, državni praznici o nezavisnosti i državnosti najznačajniji su pored obilježavanja ustroja Hrvatske vojske i dana hrvatskih branitelja i domovinske zahvalnosti na oslobođenju Hrvatske i njezine obnove kao hrvatske države i obrane njene slobode i neovisnosti, jer su nam dušmani, neprijatelji naše slobode i naše hrvatske države zabranjivali naše hrvatsko državno pravo, kažnjavali nas zbog naših državnih i narodnih simbola, sprečavali nas u obnovi naše hrvatske države i proglašavali je zločinačkom kako bi nas zatrli kao političku naciju i narod slobodnih Hrvata. To nam dušmani na vlasti (bivši komunisti i njihova djeca) rade i danas u našoj domovini i hrvatskoj državi. STOP!

Našu državnost prenijeli smo kroz stoljeća neslobode u tuđim državnim okvirima i obnovili je raspadom Austro-Ugarske i Jugoslavije koncem Prvog i početkom Drugog svjetskom rata i padom Berlinskog zida. Danas, 30 godina nakon početka sloma totalitarne jugoslavenske tamnice naroda stojimo ugroženi svjetskim poredkom kapitalističko-komunističke zvijeri svjetske masonerije (globalisti) i ekstremnih ljevičara koji nastoje porobiti narode koji čine Božju djecu, i uspostaviti tiraniju “Jedne svjetske vlade” koja bi nad nama vladala putem svojih marioneta i kvislinga koji su prevarom, ubojstvima i uzurpacijom zauzeli hrvatske državne institucije, kiteći se smokvinim listom tobože demokratskih, a zapravo nedemokratskih i neslobodnih izbora. (Ne zaboravimo našu veliku snagu, uz Božju pomoć, pobijedili smo globaliste u Hrvatskom ratu za nezavisnost i slobodu 1991. – 1995 time što smo pobijedili pobunjene Srbe i Beograd, koji su bili njihova marioneta.

Tom zulumu i takvoj uvredi zdravoj pameti i ruganju istine moramo stati na kraj, i obnoviti našu državnu nezavisnost, (#CROexit), uspostaviti naša narodna prava i obraniti našu slobodu kako bi naša državnost opstala, a Hrvatska opet postala neovisna i samostalna država, slobodna od okova Europske unije i zabluda o “Europi” koju porobljivači Hrvatske šire, kao i defetizam, potkopavajući naše stečevine izborene s dankom u krvi u strašnom ratu protiv velikosrpske i jugoslavenske agresije početkom 90tih, ponovljeni sukob iz Drugog svjetskog rata na hrvatskom ratištu, hrvatski suverenitet koji su potkopali bivši komunisti koji su uzurpirali vlast i koje moramo srušiti s vlasti na kojoj nakon sloma totalitarnog komunizma nemaju što raditi.

Mi Hrvati se moramo vratiti na vlast, prvi puta nakon 8. svibnja 1945. godine, i vraćamo se kako bismo opstali i preživjeli, uz Božju pomoć iznijeli pobjedu

Bog i Hrvati, Hrvatska Hrvatima!

(Priredio Goran Jurišić, 29. svibanj 2020.)

Na fotografiji: HSP 1861 u gradu-heroju Vukovaru, pravaši branili Hrvatsku u ratu, (HOS), i odavali počast palim sunarodnjacima u miru. Pod znakom križa, s vjerom, Hrvati pobjeđuju, u tom znaku konačno pobjeđujemo.

Objavio Goran Jurišić

Prof. povijesti i njemačkog jezika i književnosti

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: