Knjiga o povijesti Drugog svjetskog rata, na njemačkom jeziku, “NAŠA BORBA za istinu o Drugom svjetskom ratu i njegove povijesne uzroke”, Zagreb, 2018.

https://hrvatskaiznadsvega.wordpress.com

Knjiga o povijesti Drugog svjetskog rata na njemačkom jeziku autora i povjesnika Gorana Jurišića iz Zagreba. Copyright Goran J. Jurišić

Djelo autora, povjesničara Gorana Jurišića iz Zagreba, o povijesti Drugog svjetskog rata, na njemačkom jeziku, “UNSER KAMPF um die Wahrheit über den Zweiten Weltkrieg, und seine historischen Ursachen”, objavljena u Zagrebu, 2018. godine (730 stranica) sadrži najnovije izvore s kojih je posljednjih godina u različitim arhivima u svijetu nakon proteka 70 godina od završetka Drugog svjetskog rata skinuta oznaka državne tajne, i predstavlja jedinstveno djelo u Hrvatskoj, i šire, koje se bavi problematikom krivotvorene povijesti od strane ratnih pobjednika (Saveznika) i Zapadne historiografije, kao i jugoslavenske marksističke (titoističke) historiografije, pa i dijelom hrvatske historiografije u kojoj je povijest Drugog svjetskog rata krivotvorena u korist pirovih pobjednika, kako Sovjetskog Saveza i Titove Jugoslavije, tako i Zapadnih saveznika. U knjizi je obrađena i problematika ratnih zločina Saveznika nad Silama osovine, upitno suđenje poraženoj strani u ratu pred Vojnim tribunalom u Nürnbergu, te utjecaj globalista (međunarodnih bankara) na izbijanje oba svjetska rata, i njihovu pripremu (planiranje) 3. svjetskog rata, posebno na tlu Europe. Knjiga daje odgovore na važno pitanje – zašto je Hitlerova Njemačka završila u ratu i je li ona kriva za izbijanje Drugog svjetskog rata, je li ga pripremala (planirala) ili joj je bio nametnut i zbog čega su joj Zapadni saveznici zapravo objavili rat i na koncu izvršili agresiju na 3. Reich, koju se u krivotvorenoj službenoj povijesti zove “oslobođenje”. Knjiga sadrži i povijesno-uzročne veze N.D.H. i partizanskog rata protiv Nezavisne Države Hrvatske i njenog saveznika Njemačke odnosno njene vojske Wehrmacht, kao i kratki pregled hrvatske povijesti, i ratnih zločina partizana i četnika na području Nezavisne Države Hrvatske kao informacija za njemačko čitateljstvo koje o Drugom svjetskom ratu na hrvatskom ratištu i geo-politici Saveznika i Sila osovine na Balkanu vrlo malo zna, kako je to naglasio i dobitnik Pulizerove novinarske nagrade, Roy Gutman, koji je 1992. otkrio mrežu srpskih koncentracijskih logora u Bosanskoj krajini. Knjiga se bavi i uzrocima njemačko-židovskih odnosa od stvaranja ujedinjene njemačke države “Deutsche Reich” od 1871. godine s njenim proglašenjem u Versaillesu nakon njemačke pobjede nad Francuskom Napolena III koji je Kraljevini Prusiji i njenom savezniku Bavarskoj objavila rat i izgubila ga. Knjiga se također bavi i revolucijom boljševika u Rusiji, 1917. i pokušaju društvenog prevrata i državnog udara boljševika u Njemačkoj, 1918./1919. kao i totalitarnim komunizmom i komunističkom genocidu. Knjiga je pisana s porukom, da “želimo 1. svjetski mir”.

Knjigu možete naručiti preko e-Mail-adrese: hrcentar.izk@gmail.com

Cijena knjige iznosi 220,00 kuna plus poštarina (za Hrvatsku 25 kuna, pouzećem 50 kuna, za inozemstvo 120 kuna, i za prekomorske zemlje 200 kuna).

Uplatu vršite na slijedeći IBAN: HR1124840083208742497

HVALA!

Das Buch über die neu aufgerollte Geschichte des Zweiten Weltkriegs können sie (nur) vom Autor Goran Jurišić, dem Historiker aus Zagreb, direkt bestellen. Der Preis dieses Werkes beträgt 29,90 EUR plus Versandkosten in der Höhe von 15,00 EUR. Der IBAN für die Einzahlung befindet sich oben. Nach der Einzahlung bitte benachrichtigen sie den Autor per E-Mail: hrcentar.izk@gmail und hinterlassen sie ihre Adresse, damit man ihnen das bestellte Buch zusenden kann. Vielen lieben Dank!

Objavio Goran Jurišić

Prof. povijesti i njemačkog jezika i književnosti

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: