Knjiga o povijesti Drugog svjetskog rata

Djelo autora, povjesničara Gorana Jurišića iz Zagreba, o povijesti Drugog svjetskog rata, “WWII: POVIJESNA ISTINA BEZ CENZURE” (Zagreb, 2011., 1.004 stranice) možete naručiti ovdje na društvenoj platformi WordPress ili na e-Mail-adresi: hrcentar.izk@gmail.com

Djelo obuhvaća povijesne uzročno-posljedične veze izbijanja Drugog svjetskog rata, i svjetsku povijest s opisom svjetskih ratišta, i rat na hrvatskom ratištu i N.D.H. kao i partizanski rat protiv Nezavisne Države Hrvatske, velikosrpske i partizanske ratne zločine na području Hrvatske u Drugom svjetskom ratu, zločinačku revoluciju jugoslavenskih komunista, i jugo-komunistički genocide ‘Bleiburg i križni put 1945’, kao i komentare na različite teme vezane za Drugi svjetski rat. Knjiga ima i obrazovni ili edukativni karakter.

Djelo je kao takovo jedinstveno na hrvatskom knjižnom tržištu i na području publikacija u Republici Hrvatskoj o Drugom svjetskom ratu, i sveobuhvatno je, te jedina takova napisana knjiga o povijesti Drugog svjetskog rata na hrvatskom jeziku koja je objavljena u Republici Hrvatskoj do 2020. godine.

Knjiga stoji 400,00 kuna plus poštarina (za Hrvatsku 25 kuna, pouzećem 50 kuna, za inozemstvo 120 kuna, prekomorske zemlje 200 kuna).

Uplata sredstava se vrši na slijedeći IBAN: HR1124840083208742497

Po uplati o istoj obavijestite na hrcentar.izk@gmail.com

HVALA!

Objavio Goran Jurišić

Prof. povijesti i njemačkog jezika i književnosti

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: