Bivši Glavni vojni tužitelj u Pentagonu upozorio na državni udar “vojne kabale” protiv Predsjednika Trumpa

(Skupina iz Demokratske stranke na čelu s umirovljenim generalom S. McCristallom, bivšim zapovjednikom koalicijskih snaga u Afganistanu, nedopušteno se koristi s vojnom tehnologijom Pentagona, programom DARPA, koja služi za protuterorističku propagandu, sada protiv američkih građana i Predsjednika Trumpa)

Duboka država planira vojni državni udar protiv Predsjednika Trumpa

Nekadašnji državni senator Virginije, i Glavni vojni tužitelj Američke vojske u Pentagonu za progon kriminalnih radnja, pukovnik u mirovini Richard H. Black, upozorio je u svom govoru od 8. rujna 2.020. na internetu o namjeri “vojne kabale”, kako se izrazio, da silom Američke vojske s vlasti skine Predsjednika Trumpa ukoliko ne bude priznao izborni poraz. U tom smislu su dvojica umirovljenih časnika u rangu pukovnika napisali načelniku Glavnog stožera Američke vojske otvoreno pismo, da potpiše Trumpovo uhićenje, i da ga snage Američke vojske uhite najkasnije 20. siječnja 2.021. kada je primopredaja dužnosti Predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. Na valu poziva za državnim (vojnim) udarom su i klevete bivšeg Trumpovog ministra obrane, umirovljenoga generala Američkih marinaca, Jima Mettisa, i bivšeg načelnika Glavnog stožera Američke vojske, Colina Powella, koji je pred cijelim svijetom na Glavnoj skupštini UN lagao o navodnom biološko-kemijskom oružju u Sadamovom Iraku kako bi se opravdala invazija Američke vojske na Irak, 2.003. godine, ali biološko-kemijsko oružje u Iraku nije pronađeno, ali jest ubijeno preko 2 milijuna iračkih civila kao posljedica invazije i pobune protiv američke okupacije Iraka. General Powel je Trumpa klevetao u pismu od 7. lipnja, a gen. Mettis u otvorenom pismu od 4. lipnja 2.020. godine, iako je, kako naglašava pukovnik R. H. Black, javno osvrtanje umirovljenih časnika i generala na aktualnu politiku Predsjednika Sjedinjenih Američkih Država zakonom strogo zabranjeno radi čuvanja Predsjednikovog autoriteta, te je pozvao Trumpovog ministra obrane Marca Aspera da poduzme oštre sankcije protiv “pobunjenika”, i da se državni (vojni) udar uguši, i spriječi. Do danas (06. 10. 2.020.) se u tom smislu nije ništa dogodilo, vlada zlokobna šutnja, kaže pukovnik Black, iako postoje i tajne optužnice Državnog odvjetništva koje se ne moraju po zakonu objaviti sve do uhićenja osnovano osumnjičenih prijestupnika zakona.

Na državni udar je pozvala i Hillary Clinton u svojoj izjavi za NBC, kada je rekla, da Trumpov protukandidat na predsjedničkim izborima, Joe Biden, ni u kojim okolnostima i ni pod kakvim uvjetima ne smije priznati izborni poraz. “Hillary Clinton says Biden should not concede the election under any circumstances!”

U članku Michaela Antona od 04. travanja 2.020., pod naslovom “The Coming Coup”, u publikaciji instituta Claremont i American mind.org piše, da Demokrati i njihova vladajuća klasa otvoreno govore o potrebi organiziranja državnog udara protiv Predsjednika Trumpa.

Demokratska stranka S.A.D. organizirala je kriminalnu propagandu protiv Trumpa na internetu koristeći vojnu tehnologiju Američke vojske, program DARPA, koji je Pentagon koristio u propagandi protiv terorističke organizacije “Islamska država u Iraku i Siriji”, (ISIS/ISIL), ovaj puta protiv američkih građana koje očito tretiraju kao “teroriste”. Propaganda je usmjerena na svaku izjavu Predsjednika Trumpa koju 3,4 milijuna trolova obezvređuju i sijaju sumnju u istinitost Predsjednikovih izjava i tvrdnja. (Izvor: Hawk/Fish, Axios, Bloomberg Group) U propagandi navedene skupine iz vrha Demokratske stranke, “Defeat Desinfo”, predvođene s bivšim glavnim zapovjednikom koalicijskih snaga i Američke vojske u Afganistanu, umirovljenim generalom Stevenom McCristallom, tvrdi se da će Trump navodno krivotvoriti izbore, i da u slučaju svog poraza neće htjeti predati vlast, da će u izbornoj noći od 3. studenog 2.020. proglasiti izbornu pobjedu, ali da naknadno kada budu izbrojeni glasovi pismenog glasovanja neće navodno htjeti priznati konačni izborni poraz. Uglavnom, vodi se nedopušteni informacijski rat protiv Predsjednika Trumpa i američkih birača. Pobunjenici na čelu s generalom McCristallom praktički predbacuju Predsjedniku Trumpu, da je “diktator”, jer ljevičarske (rušilačke) prosvjede po američkim saveznim državama i gradovima u kojima vladaju Demokratski gradonačelnici i guverneri želi ugušiti uz pomoć Američke vojske na osnovi 200 godina staroga zakona o gušenju ustanaka od Predsjednika Thomasa Jeffersona iz 1.807. godine, lažući da se niti jedan Predsjednik tim zakonom o suzbijanju vanjskog i unutarnjeg neprijatelja vojnom silom nije koristio, iako ga je koristilo čak 22 Američka predsjednika, a posljednji puta se tim zakonom koristio Predsjednik Georg Walker Bush stariji kada je zapovjedio Američkoj vojsci da uguši ustanak u gradu Los Angelesu, 1.992. godine, i ustanak je tada na čelu 17. divizije Američke vojske ugušio pukovnik Richard H. Black.

U članku dnevnika ‘The Washington Post” od 01. svibnja 2.020. pod naslovom “Technology used to combat ISIS propaganda is enlisted by Democratic group to counter Trump’s coronavirus messaging”, riječ je o nedopuštenom korištenju američke vojne tehnologije za suzbijanje terorističke propagande protiv američkih građana i Predsjednika Trumpa.

Pukovnik Black na kraju svog javnog apela naglašava da “vojna kabala”, kako se izrazio, u Pentagonu planira državni (vojni) udar protiv Predsjednika Trumpa.

Prof. Goran Jurišić u Zagrebu, 06. listopada 2.020.

Bivši Predsjednik Obama je u razgovoru za korporacijsku televiziju ABC 20. studenog 2020. prijetio Predsjedniku Trumpu s vojnim državnim udarom, da “oni” (on i predstavnici tzv. duboke države) moju u svako vrijeme poslati specijalne vojne snage Navy Seals da Predsjednika Trumpa uhite u Bijeloj kući ukoliko je on ne bude sam napustio”.

https://www.breitbart.com/entertainment/2020/11/20/obama-tells-jimmy-kimmel-we-can-always-send-the-navy-seals-to-remove-trump-from-white-house/

Objavio Goran Jurišić

Prof. povijesti i njemačkog jezika i književnosti

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: