Počiniteljica za pisaćim stolom SMILJA AVRAMOV, velikosrpski ideolog

Poštovani Hrvati u Hrvatskoj domovini od Mure i Drave do Jadrana, i Sutle do Drine, (i na okupiranim područjima), i hrvatskom iseljeništvu u svijetu, draga braćo i drage sestre u Kristu, dame i gospodo, i promatrači, dobrodošli na stranicu Hrvatska Iznad Svega na međumrežju, za istinu iz politike, povijesti i geo-politike, i na čitanje, gledanje i slušanje teme o velikosrbskom komunizmu i njegovim zločinima, kao i opovrgnuću teza velikosrbskog ideologa Smilje Avramov, mentorice ratnog zločinca Slobodana Miloševića, “majke Srbije i Slobe”, “antifašističke” aktivistice komunističkog pedigrea, i velikosrbske šovinistice, koja je 80 godina mrzila hrvatski narod i o Hrvatima širila klevete sotonističkog tipa, optužujući hrvatski narod za genocid nd Srbima dok je licemjerno podupirala velikosrbski genocidni projekt u BiH, tzv. Republiku Srpsku. Smilja Avramov, djevojačkog prezimena Blagojević, rođena 1918. u Pakracu u Hrvatskoj, (preminula 2.018. u Beogradu), spada u najveće neprijatelje u povijesti hrvatskog naroda, i ona je počinitelj za pisaćim stolom, veći je zločinac od njenog “đaka” Slobodana Miloševića!

Ona je inventivno i intenzivno lagala kada je perfidno optuživala hrvatski narod za genocid nad Srbima u Drugom svjetskom ratu i velikosrbskoj agresiji 1991. – 1995. Kako je velikosrbski ideolog Dobrica Ćosić znao reći, inventivna laž je sastavnica srpskog bića, tako je Smilja Avramov inventivno lagala, da je Američki predsjednik Roosevelt navodno rekao Petru II Karađorđeviću u Bijeloj kući, siječnja 1942. godine, da su Srbi navodno doživjeli genocide u N.D.H., navodno predbacujući srpsko-jugoslavenskoj delegaciji, što inzistira na obnavljanju Jugoslavije. Naravno, da je F. D. Roosevelt htio da Jugoslavija ne bude obnovljena, ona ne bi u Jalti 1945. bila potvrđena, već bi se priznalo Hrvatsku, i Srbiju.

Gdje je dokaz, da je F. D. Roosevelt to ikada rekao o Hrvatima, da su genocidan narod? Da je to i rekao, onda bi bio izrekao jednu notornu laž, što njemu kao masonu nije bilo strano lagati, jer je lagao i američku i svjetsku javnost prilikom objave rata od strane US Congress Japanskom Carstvu, s kojom je zapravo počeo u prosincu 1941. godine Drugi svjetski rat kojeg je provocirao, jer je rekao, da su Japanci “napali američki otok” (“Amercan island”), što ne odgovara istini pošto Hawaii nisu bili američki otok odnosno politički teritorij republike Sjedinjenih Američkih Država. Hawaii su postali savezna država Sjedinjenih Američkih Država (U.S.A.) tek 1959. godine kada je izvršen “Anschluss” nekadašnje nezavisne države Kraljevine Hawaii na Sjedinjene Američke Države. Japanci s (preventivnim) napadom na Pearl Harbor od 7. prosinca 1941. nisu napali američko tlo, nego Američku ratnu mornaricu i ratno zrakoplovstvo US Air Force na okupiranom teritoriju Hawaii i Filipinima, koji je Američka vojska (vod marinaca) zauzela 1893. godine kada je u državnom udaru i s vlasti srušena kraljica Lili, dok se Predsjednik Clinton zbog tog sramotnog događaja ispričao Američkom narodu, ali je okupacija Hawaiija ostala na snazi, i to bez ikakve posebne osude u međunarodnoj javnosti.

Predsjednik F. D. Roosevelt je provocirao Japansko Carstvo tako što je u veljači 1941. dao premjestiti Američku pacifičku flotu sa smrtonosnim oružjem (borbenim nosačima zrakoplova, napadačkim podmornicama i razaračima) iz Kalifornije u Pearl Harbor, tako da je od tamo imala radijus kretanja do Japana, dok to iz Kalifornije nije imala, i premještanje flote na Hawaiije značilo je izravnu prijetnju ratom prema Japanu. Uz to je Predsjednik FDR uveo i sankcije odnosno embargo na naftu protiv Japana u srpnju 1941. godine, što je vid objave rata, i svjesno je žrtvovao preko 2.400 života mladih američkih mornara, vojnika i pilota na oltaru Baala, jer je znao točan datum japanskog napada, ali ga je svjesno prešutio admiral Kimmelu i generalu Shortu na Hawaiima.

Objava rata Japanskom Carstvu od strane US Congress bila je protivna Američkom ustavu i međunarodnom pravu, jer Japan nije napao američki politički teritorij, tako da nije bilo osnove za objavu rata koji je objavljen ilegalno, i to s osnovnom namjerom da Amerika ratuje u prvom redu protiv Njemačke. Pošto Adolf Hitler nije Franklinu Delanu Rooseveltu dao povod za rat, kako navodi američki novinar George Morgenstern iz novine ‘Chicago Tribune’, tako je FDR išao provocirati Japan ne bi li na mala vrata ušao u rat protiv Njemačke, i imao alibi pred američkom javnošću koja nije htjela da S.A.D. sudjeluju u ratu u Europi i na Paficiku. (FDR je zapravo prekršio proklamirani neutralni status Amerike, jer je do japanskog napada na Pearl Harbor tajno i ilegalno švercao oružje i streljivo britanskoj vladi preko Atlantika; njemačke podmornice su potapale američke konvoije bez straha da bi FDR objavio rat Njemačkoj, jer bi američka javnost inače saznala da je Američki predsjednik prekršio međunarodno pravo odnosno neutralni status Sjedinjenih Američkih Država.) Kad je Hitler zbog američke objave rata njemačkom savezniku objavio rat Sjedinjenim Američkim Državama, u Reichstagu je očitao Franklinu Delanu Rooseveltu lekciju iz međunarodnog prava i nazvao ga velikim licemjerom.

Ne postoje povijesni dokazi, da je u N.D.H. izvršen genocid nad Srbima, pa ni 1941. godine, jer ne postoje posmrtni ostatci Srba, (na području Jasenovca nisu pronađeni posmrtni ostatci, dok je jama Jadovno prazna od ljudskih kostura, itd.), koji bi bili corpus delicti. U pravnoj stvari po rimskom pravu kada nema tijela onda nema ni okrivljenika. Pored toga N.D.H. u proljeće i ljeto 1941. nije imala vojsku, a genocide se bez vojske ne može izvršiti, što pokazuje genocide koji je JNA izvršila nad Hrvatima 1991. i 1992. kao i nad Bošnjacima 1992. i 1995. (“Srebrenica”), ili turski genocide nad armenskim narodom i kršćanima u Osmanskom Carstvu za vrijeme Prvog svjetskog rata, koji je počinila vojska Osmanskog Carstva, zbog čega je protestirao njemački saveznik da neka se vojska Osmanskog Carstva hitno vrati na front da se isti ne bi raspao prema Britancima. Dok je Smilja Avramov prstom upirala u Hrvate, sama je podupirala genocide za stvaranje Velike Srbije, kojeg li licemjerja! (Bila je i 12 godina članica Senata genocidne tzv. Republike Srpske, i branila je velikosrpskog koljača i ratnog zločinca generala Ratka Mladića pred haaškim sudom ICTY, i svjedočila u korist obrane Slobodana Miloševića pred istim sudom.) Podupirala je podjelu BiH, u kojoj je sudjelovala kao Miloševićev član ekspretne skupine Republike Srbije. Ova nositeljica odličja “Svetog Save” Srpske pravoslavne crkve svoju je karijeru počela graditi u komunističkom tužiteljstvu u Beogradu i Novom Sadu, od 1946. do 1949. kada su brojni ljudi nestajali pod optužbama Titovog tužiteljstva. Totalitarni komunizam je Smilji Avramov bio odskočna daska do svjetske masonerije koja ju je kao nekadašnju partizanku objeručke prihvatila, da radi za interese svjetske elite protivno srpskim nacionalnim interesima, npr. u sjedištu Trilateralne komisije u gradu New Yorku. Pravila se nevina i nemoćna, a huškala je Slobodana Miloševića, svog “đaka”, na velikosrbske ratove. Tvrdila je bez dokaza, da su joj ustaše ubile u Jasenovcu njenog oca (Blagojević iz Pakraca), ali o tome nije svjetskoj javnosti podastrijela dokaz, no, njen otac je zapravo “otac laži – čovjekoubojica od samoga početka”. Njen otac je vjerojatno završio u srpskom logoru ‘Sajmište’ s kojim je upravljala Nedićeva Srbija koja nije voljela partizane. U svakom slučaju je Slobodan Milošević koristio Jasenovački mit, koji je Smilja Avramov širila cijeli svoj život, kao i mržnju protiv Hrvata, da nagovori Srbe u Republici Hrvatskoj i BiH na oružanu pobunu radi stvaranja velike Srbije, i plašio Srbe da će doživjeti genocide u Republici Hrvatskoj i BiH kao navodno u N.D.H. ako se ne dignu na oružje protiv vlasti u Zagrebu u Sarajevu. Tako je Jasenovačka laž postala povod za rat protv Hrvatske, i može uvijek i u budućnosti biti velikosrbskoj politici u Beogradu casus belli za napadački rat protiv Hrvatske, ako službeni Zagreb ne bude prestao širiti Jasenovačku laž u Republici Hrvatskoj, kao što navedenu laž i klevetu širi službeni Beograd.

(Profesor poviesti, Goran Jurišić iz Zagreba, 12. ožujka 2.021.)

“Upoznat će te istinu, a istina će vas oslobodit.” (Ev/Iv 8, 32)

“VELIKOSRBSKI KOMUNIZAM, dementi Smilje Avramov i F. D. Roosevelta”

Nastup hrvatskog novinara i publicista Igora Vukića, autora knjige “Radni logor Jasenovac”, na srpskoj televiziji Happy TV dana 15. ožujka 2.021. govorio je pred srbijanskom publikom o Jasenovačkom mitu, dok je na Hrvatskoj radio-televiziji pod protuustavnom cenzurom, nakon jednog njegovog nastupa prilikom čega je predstavio svoju knjigu s povijesnim dokumentima o hrvatskom ustaškom sabirnom logoru u Jasenovcu, voditeljica emisije Karolina Vodivić Krišto je suspendirana, a Igor Vukić od tada više nije smio nastupiti na HRT-u. Voditelj emisije u Srbiji ugostio Vojislava Šešelja i Igora Vukića koji je demontirao Daru iz Jasenovca i komunističku i velikosrpsku propagandu:

Objavio Goran Jurišić

Prof. povijesti i njemačkog jezika i književnosti

One thought on “Počiniteljica za pisaćim stolom SMILJA AVRAMOV, velikosrpski ideolog

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: