Lažni desničari, idemo izravno na vas: “General HOS-a” Ante Prkačin s ratnim zločincem Slobodanom Praljkom razbijao HOS

Brani HOS-ov pozdrav “Za dom spremni”, a razbijao je HOS i izdao hosovce i hrvatski narod. Može li licemjernije? Ante Prkačin, danas (2.021.) uzdanica Domovinskog pokreta nakon Miroslava Škore, tko je tu lud, a tko pametan? Hvali se kako je propustio sastanak s NATO-paktom, samo da bude na saboru DP-a i izboru Ivana Penave za predsjednika ove kvazi-oporbene stranke koja spada u kontroliranu opoziciju. Pametni ljudi poput Karoline Vidović – Krišto su odmah u startu napustili DP, pokupili saborski mandat, pokazujući da se i najveće mangupe i bitange može prevariti, jer s pokvarenima u DP-u nije htjela imati posla. U DP-u mogu cvasti samo oni koji su premazani sa svim mastima. Zato Ante Prkačin pliva u DP-u kao bubreg u loju, to je konačno stranka po njegovom ćeifu, jer oteti HSP to nije bio. Može sada blebetati po miloj volji kao neka baba, a nema nikakvu odgovornost, ma raj na zemljici. Kad se gleda pažljivo, Miroslav Škoro je zaista uspio oko sebe okupiti, uz časne iznimke, zaista impozantni broj bitanga, što izdajnika iz otetog HSP-a, što posrnulih disidenata, među njima također bitanga iz HDZ-a, izbačeni od prefrigranog Plenkovića koji je zaustavio njihove kvazi-nacionalističke igrice s rukom na srcu dok su krali iz džepa hrvatskog naroda, i živjeli kao paraziti, i bubrezi u loju

Morbidno je, da se Ante Prkačin u svim medijima u Republici Hrvatskoj, tako i na domoljubnim portalima i podcastima, koji, usput rečeno, brane pozdrav HOS-a – „Za dom spremni“ – vodi kao „general HOS-a“, iako je bio dezerter HOS-a, i razbijač dragovoljačkih Hrvatskih obrambenih snaga koje su branile Republike Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu od jugoslavenske i velikosrpske agresije.

Tuđmanov general i glavni zapovjednik HVO-a u razbijenoj Republici BiH, Slobodan Praljak, u razgovoru s prvim Predsjednikom Republike Hrvatske, Franjom Tuđman, u Uredu PRH na Pantovčaku u Zagrebu, pohvalio se, da je s Antom Prkačinom razbio HOS, na što je „Franjo“ bio jako zadovoljan, kako tuđmanovci vole zvati svog idola, (proglašenog ratnog zločinca na čelu udruženog zločinačkog poduhvata u BiH protiv međunarodno priznate Republike BiH), jer je time nestala prepreka podjele Bosne i Hercegovine između njega i Slobodana Miloševića, odnosno između Republike Srbije i Republike Hrvatske, na štetu hrvatskog naroda i Bošnjaka ili bosanskih muslimana hrvatskog etničkog podrijetla. (Vidi transkript razgovora iz Ureda PRH između ratnih zločinaca Slobodana Praljka i Franje Tuđmana.)

Dva lažna desničara, “veseli kurvini sinovi”, i dva demagoga, ne zna se koji je veći demagog, Velimir Bujanec, ili Ante Prkačin, samozvani “general HOS-a” koji je za vrijeme velikosrpske agresije na BiH razbijao HOS koji je branio Bosnu i Hercegovinu, što znači da je Prkačin ne samo izdajnik nego i “posrbica” koji je išao na ruku pobunjenim Veliko-Srbima (četnicima) i s njima dijelio Bosnu i Hercegovinu.
Demagog Velimir Bujanec prvo preporučio Kolindu Grabar Kitarović za PRH, poslije po njoj pljuvao i odrekao je se, i zagovarao Škoru, zaklinjući se ‘il sad il’ nikad! Glavno da je hrvatske birače povukao za nos. Izgovor mu je, da je zagovarao Kolindu umjesto Ive Josipovića. Pa što onda, bitango jedna? Kad je Kolinda Grabar Kitarovć bila kandidatkinja za Predsjednicu RH, bila je, ne samo bivša Sanaderova ministrica njegove kompromitirane korumpirane vlade, nego i dalje unuka partizana (kao što je Ivo Josipović sin partizana), ali za razliku od Ive Josipovića je bila deklarirana globalistica koja se zalagala za globalizaciju Hrvatske i svijeta, što je u svom govoru pred Glavnom skupštinom UN-a i naglasila. Bila je, dakle, gora od Ive Josipovića i prije nego je postala “Precednica”, i također je za NDH govorila, da je “zločinačka država”. Za Bujanca je to sve bilo super, da bi na kraju navijao za svog voljenog Škoru, kojeg je zatim pljunuo, kad ovaj nije uspio što je obećao, i obojica povukli hrvatske domoljube birače pošteno za nos.
Lažni desničar Velimir Bujanec, pravaški izdajnik, preporučio u svojoj emisiji ‘Bujica’ na Z1 TV pjevača i bivšeg HDZ-ovca Miroslava Škoru za uzdanicu hrvatske domoljubne desnice, koju je pošteno povukao za nos kao budale. No, Velimir Bujanec je svoju dionicu odradio, i sad idemo dalje, kaj ne!? Glavna mu je fora da se uslika s javnom osobom, jer zna da će joj to u konačnici naštetiti, pošto je on kompromitiran.
Velimir Bujanec prije 30 godina, 1991. kada je glumeći nacista (i tako se šetao Zagrebom), blatio Paragin HSP u kojem je bio član, i radio u Uredu za odnose s javnošću, pljujući po Franji Tuđmanu, (iz megafona je ispred Starčevićevog doma urlikao: “Tito je imao Reksa, Tuđman ima Šeksa”), tako da je licemjerni Predsjednik Tuđman imao (lažni) alibi, da Paragin HSP proglasi “fašističkom strankom”. Provokator Bujanec odlično je odradio svoj posao, i 1994. se vratio pod zaštitu HDZ-a, otkud je lansiran za glasnogovornika lažne desnice na Z1 televiziju gdje vodi svoju neprofesionalnu emisiju ‘Bujica’; niti ima pojma o novinarstvu i voditeljstvu, niti o povijesti, niti o politici, ali je od komunista, kojima ovaj lukavi mali Zagorec služi, izučio zanat demagoga. U stvarnosti je ovaj ovisnik o drogama i diler (kao takav evidentiran od strane krim-policije), jedna teška bitanga, i izdajnik, ništa manje opasan od Ante Prkačina, svog “frenda” s kojim hrvatsku domoljubnu javnost desetljećima uspješno vodi za nos.

Danas grlati Prkačin u Hrvatskom saboru ispred Domovinskog pokreta promovira Hrvatsku pravoslavnu crkvu i govori protiv SPC-a, ali što on danas hoće, mogao je to prije 30 godina, jer je u programu HSP-a bila obveza obnove Hrvatske pravoslavne crkve, međutim, Ante Prkačin je izdao Dobroslava Paragu, i HOS i HSP, i time je izravno doprinio da se SPC nakon rata vratila u Republiku Hrvatsku, a HPC nije obnovljena, već tek 2011. godine, ali do danas nepriznata od vlasti RH. Što Prkačin danas hoće, zakasnio je tri desetljeća – hoće li to zakašnjenje objasnit hrvatskoj javnosti, jer  nije svima mozak na rezervi, da su sve zaboravili?

Hrvatska domoljubna javnost pati zbog lažne desnice kakav je Domovinski pokret, ili lažni “Suverenisti” i “MOST”, jer ona služi samo održanju HDZ-a na vlasti, a time i pobunjenih Srba koji su doživjeli ratni poraz da bi danas bili na vlasti, ali ne od jučer nego od 2005. godine, već 16 godina, jer je još u vrijeme Sanaderove koalicijske HDZ-vlade SDSS ušao u vlast Republike Hrvatske. Milorad Pupovac bi bez HDZ-a bio nitko i ništa u Republici Hrvatskoj, a Domovinski pokret želi s HDZ-om koalirati. Pametnom dosta!

Zar nije morbidno, čak i zločinački, da Domovinski pokret želi koalirati s HDZ-om, koji je od strane Vrhovnog suda potvrđen kao zločinačka organizacija? (Vidi aferu Fimi-Media, i bivšeg premijera Sanadera u zatvoru zbog korupcije.)

Lažni desničar Velimir Bujanec je u Podcastu Velebit objasnio programsku platformu Domovinskog pokreta, čiji je neformalni glasnogovornik, sada, nakon Škore, i ispada kao da DP želi ostvariti sve ono što je HSP na čelu s Paragom mislio ostvariti 1991./1992. godine, ali nije jer su ga prodane duše poput Velimira Bujanca, Ante Prkačina, Đapića i sličnih pravaških izdajnika izdali čime su izdali praktički hrvatski narod, uskrativši ga za sretnu budućnost. Da bi se nešto pošteno i ispravno moglo ostvariti, nije dovoljno željeti i htjeti, nego se mora biti moralan, a ne spreman na trule kompromise i ponašat se kao oportunist i konformist, dok je pragmatizam odveo, ne samo Hrvatsku, nego cijeli svijet na rub ponora! Lažni desničar, odvjetnik Zvonimir Hodak, također pledira za Domovinski pokret na čelu s gradonačelnikom Vukovara, Ivanom Penavom, i također je, kao odvjetnik, izdao Dobroslava Paragu odnosno HSP, i njegovu tužbu za krivotvorenje parlamentarnih i predsjedničkih izbora iz 1992. godine, no, kao režimski podoban nije zbog izdaje klijenta izbačen iz Hrvatske odvjetničke komore već je postao odvjetnik-zvijezda, i na kraju i kolumnist-zvijezda, i naveliko hvali Franju Tuđmana kao “genijalca”. U Tuđmanovoj Hrvatskoj je likvidirana Hodakova kćer. Pametnom dosta? U Paraginoj Hrvatskoj bi Hodakova kćer živjela 2.021. godine kao sretna obiteljska osoba i žena, sretno udana i majka brojne djece, i ne bi se morala sramit da je Hrvatica.

Što hoće Velimir Bujanec danas, četvrt stoljeća nakon velike izdaje kada je prišao tuđmanovcima, odnosno komunistima i udbašima? Danas se on i Domovinski pokret žele boriti protiv globalizacije, protiv politike tzv. klimatskih promjena navodno uzrokovanih sa CO2, protiv politike gender-ideologije, zatim, za hrvatski suverenitet protiv Bruxellesa i velikosrpske ideologije i politike, protiv čak i korupcije iako je Ante Prkačin ukrao 30 tisuća australijskih dollara, namijenjenih Paraginom HSP-u, i u Slavonskom Brodu otvorio Disco-klub. Naravno, nikada nije procesuiran, iako je podnijeta kaznena prijava protiv njega, pošto se nalazio pod državnom zaštitom Predsjednika Tuđmana, a poslije HDZ-a, zaslužan što je razbijen HOS u BiH. Prkačinov zet je u središtu Slavonskog Broda ubio usred bijela dana tri hrvatska branitelja, ali Ante Prkačin je danas jedan od najpopularnijih političara u Republici Hrvatskoj i “povjesničara”, koji će Republiku Hrvatsku „spasiti“ i odvesti je u „sreću“. Tko je naivan i glup, povjerovat će demagozima poput Ante Prkačina i Velimira Bujanca, koji im kopaju nove jame da u njih padnu. Sve oko Domovinskog pokreta i lažnih “Suverenista” koji ljube Europsku uniju u kojoj nema nacionalnog suvereniteta, je prevara i laž, jedna velika obmana koja zabija posljednje čavle u kovčeg s izdanim, prevarenim i ubijenim hrvatskim narodom koji uz takovu „desnicu“ koja je lažna i koja laže, nema ni najmanje šanse preživjeti nadolazeće strašne svjetske događaje!

Zapamtimo, živimo u posljednjim trenutcima otvorenog Prvog pečata iz biblijske knjige Odkrivenje, istječe vrijeme Božjeg milosrđa, i otvara se Drugi pečat – rat na svijetu – globalni rat, 3. svjetski rat koji ćemo mi Hrvati dočekati u Tuđmanovoj korumpiranoj partizanskoj kvazi-Hrvatskoj, opljačkanoj, izdanoj, silovanoj i poniženoj, na čelu sa zločinačkom organizacijom, ekstremnim ljevičarima i lažnim desničarima, bez Božjeg blagoslova! Pametnom dosta, glupima i naivnima nikad dosta!

Domovinski pokret neće doći na vlast, koliko god Velimir Bujanec demagoški tvrdio suprotno, niti će dovesti do pozitivnog preokreta u Hrvatskoj, ali će uspješno spriječiti pravu desnicu da se bori za spas i obnovu Hrvatske – to i jeste bio cilj udbo-mafije koji je ova zločinačka neokomunistička organizacija ekstremnih ljevičara zvanih „domoljubi“, ostvarila. Čestitamo vam, bando, na pirovoj pobjedi! Ako budete imali nesreću, izdani narod će vas strijeljati uza zidove i vješati po uličnim rasvjetnim stupovima, što bi bilo sasvim pravedno, iako nedovoljno za grijehe koje počiniste, ali neka vam Bog sudi i plati vam vašu plaću koju ste zaslužili.

Profesor Goran Jurišić, Zagreb, 20. listopada 2.021. godine. Bog i Hrvati! Hrvatska iznad svega, iznad Hrvatske samo Bog! Hrvatska Hrvatima!

Objavio Goran Jurišić

Prof. povijesti i njemačkog jezika i književnosti

One thought on “Lažni desničari, idemo izravno na vas: “General HOS-a” Ante Prkačin s ratnim zločincem Slobodanom Praljkom razbijao HOS

  1. Zar su stvarno mislili da će im zatiranje hrvatskog svijeta proći nekažnjeno???, Zar su stvarno mislili da smo mi zaboravili???, Zar su stvarno mislili da su nas likvidacijama ušutkali??? Evo im glave na pladnju, neka dođu i uzmu ih- kako su Nitko Kovačević sa svojom sljedbom poganom i najavili, samo nek’ paze dobro, ovaj put će im se i nebo srušiti na glave. Bog i Hrvati. Hrvatska iznad svega, iznad Hrvatske samo Bog!

    Liked by 2 people

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: