NARODNI MANIFEST

Hrvati, probudite se! (Dobroslav Paraga, 1997.) Buđenje hrvatskog naroda, 20. studenog 2.021. ZAGREB – Trg bana Josipa Jelačića, masovni skup ZA pravo na slobodni izbor PROTIV diskriminacije COVID-potvrdama, koje su Hrvati aklamacijom odbili i zakonom zabranili

Braćo i sestre u Isusu našemu Kristu, hvaljeni Isus i Marija! HRVATI, i svi drugi koji u Hrvatima vidite snagu vjere, dobrodošli u boj protiv zla, to je duhovni boj prije svega, to nije boj od krvi i mesa, iako i od takvog boja ne strahujemo, strah nije nadvladao, jer inače nas ne bi bilo, nadvladala je ljubav, jedna nepokolebiva vjera u našeg Stvoritelja, Nebeskog Oca, Sina Božjeg i Duha Svetog. U boj, u boj, za narod svoj! Vox Populi – vox Dei.

Slika govori više od tisuću riječi, kojoj sili je hrvatski narod jedino vjeran

Draga braćo i sestre, hrvatski sunarodnjaci, nemojmo se zavaravati, u prošlom nametnutom ratu smo opstali, ne jer smo imali vojnu silu, nego zato što su naši branitelji nosili krunice oko vrata. Bog nije dozvolio, da Njegovi padnu, i neće dozvolit, dok je vijeka, i nikada, i doslovno nikada nas neće ostaviti, jedini smo mi ti, koji našim grijesima kočimo Božju ruku spasa, ali kad se pokajemo i oprostimo, događaju se čuda, to su čuda Božja. Bog Svemogući nam na raspolaganje stavlja čitavu svoju anđeosku nebesku vojsku, milijarde, ma što milijarde, bezbroj Božjih bojovnika.

Božji arkanđeo Mihael tuče palog anđela Lucifera zvan Sotona, “onaj koji dijeli” i “ona stara zmija”, “zmaj”

Bog nam je dao slobodu izbora, izbor je na nama. Zajednički, ujedinjeni u ljubavi, kroz krunicu i molitvu Majci Božjoj po njenom zagovoru Sinu Božjem, Gospodin naš nas zagovora kod Nebeskog Oca. Iskoristimo to čudesno oružje koje nam stoji na raspolaganje 24 sata dnevno, taj “Wunderwaffe”, zvana krunica. Prve krunice je u obrambenom domovinskom ratu za hrvatsku slobodu i neovisnost našim braniteljima podijelio petrinjski župnik Stjepan Levanić, koji je jako stradao u ratu, kao i naš narod, 1 : 1, i kojeg je Bog vratio natrag, jer ga još treba. Tako su oni, naši dragi hrvatski branitelji, pobijedili treću vojnu silu u Europi, (ujedno su tukli globaliste), jer je bilo nuždno i tako vojevati, da zlo ne nadvlada i fizički nas istrijebi.

Trg bana Josipa Jelačića u Zagrebu, 20. XI 2.021.Sabor hrvatskog naroda rekao je svoje, i ukinuo COVID-potvrde kojima vladin stožer tjera necijepljene da bi se “cijepili”, a “cijepljene” genskim sredstvom kontrolira kao teliće u toru, i ucjenjuje, da će izgubiti certifikat o “cijepljenju COVID-19, ako se ne “cijepe” i treći puta, pa četvrti, peti…ima li tome kraja, tome ludilu, ili će narod morati presjeći Gordijski čvor jednim udarcem mačem?

Tako će biti i ovaj puta, narodni skup od 20. studenog 2.021., nezaboravan po duhu jedinstva i sloge, u želji, da zlo ne nadvlada. Zlom vođena vlada i njen stožer zla doživjet će slom jer se hrvatski narod nad kojim vlada, umjesto da vlada u njegovo ime na njegovu korist, moli Bogu, kaje se i prašta, i zlo će ustuknuti pred granicom naše odlučnosti, a to je da branimo svaku stopu naše slobode koju nam je Bog dao, kao naš izbor. Hrvatski narod je 20. studenog odbacio zlatno tele, poručivši vladi i njezinim gazdama na olympijskom krovu Europe – ne samo da će biti Božića, i da će se Božić Božićem zvati, a Josip i Marija Josipom i Marijom, te žensko – žensko, a muško – muško, nego odbacujemo ultimatum, da se do 4. siječnja 2.022. “cijepimo”. Ne samo da se nećemo “cijepit”, ako treba iz inata i dišpeta, nego “nećete cijepit našu dicu”!

Hrvatice i Hrvati su na narodnom antiglobalističkom prohrvatskom zboru od 20. studenog ismijali zlatno tele i odbacili ga, poručili ovom svijetu: Ne treba am sve zlato ovog svijeta, treba nam ljubav Gospodina našeg Isusa Krista i Njegovo milosrđe.

Naprotiv, ultimatum naroda prema vladi u Banskim dvorima glasi: Ostavke na stol! Našim policijskim snagama bilo naroda koje živo kuca poručuje: Stanite uz nas!

Imamo i mi naše zelote i barabe, koji bi goloruku mladež slali na policiju, ali kako je hrvatski narod odbacio zlatno tele, tako odbacuje i barabe koje teroriziraju zdravu pamet.

Mi Hrvati izborit ćemo se za slobodu izbora, u svemu. Vlada je diskriminirajućim COVID-potvrdama samu sebe stjerala u slijepu ulicu iz koje je jedini put van – ostavke na stol i odstupanje s vlasti – drugarice i drugovi, vaše vrijeme je isteklo! Budete li i dalje prizivali gnjev naroda, položaji su najmanja stvar, koje će te izgubiti. Stoga, pamet u glavu!

Dolazimo mi Hrvati! Bog i Hrvati, Hrvatska Hrvatom!

Jahve je štit života mog. (Ps 27, 1)

BOG I HRVATI! HRVATSKA HRVATOM!

Objavio Goran Jurišić

Prof. povijesti i njemačkog jezika i književnosti

One thought on “NARODNI MANIFEST

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: