KAD CAR GRABI BOŽJE

Kad car grabi Božje, u olujno nevrijeme proglašene pandemije

Isus Krist nas poziva da budemo budni u svako vrijeme, tako i današnje kada se povijest ponavlja, samo su sudionici drugih imena, ali je okruženje i duh Antikrista isti, represija vlasti u ime „viših ciljeva“ prema drukčijem mišljenju i politički nepodobnima. Vrijedi li danas ona Isusa Krista: Podaj caru carevo, a Bogu Božje?

Njegova Uzoritost, Gerhard Ludwig kardinal Müller, drugi čovjek Svete stolice na položaju prefekta Kongregacije za nauk vjere za pape Benedkta XVI i pape Franje, reče u razgovoru za javnost 2.021. godine, da je pravo svakog vjernika i čovjeka, da digne glas protiv covid-mjera, i naglasio, da je odjeljivanje (diskriminacija) zdravih necijepljenih ljudi od cijepljenih, čin protiv volje Božje, i da ga prozivanje necijepljenih kao navodnih „krivaca“ za širenje i nastavak pandemije kojoj se ne vidi kraj, podsjeća na klasni rat protiv klasnog neprijatelja u socijalističkoj revoluciji, kada se pod progon stavlja sve političke neistomišljenike komunista, koje se proglašava „narodnim neprijateljima“, osuđuje putem partijskog tiska, i na koncu presuđuje deportacijom u koncentracijske logore ili na kaznu smrti, i ubija ih se s predumišljajem. Tako i za vrijeme proglašene pandemije corona-virusa SARS Cov-2, vlada i njezina glavnostrujaška sredstva javnog priopćavanja (mainstream-mediji) upiru prstom u necijepljene, da su navodno „krivi“ za nastavak pandemije, jer da se nisu cijepili, pa ih se kažnjava s oduzimanjem osnovnih ljudskih i građanskih prava koja proizlaze iz hrvatskog Ustava, i  ucjenama i prijetnjama gubitka radnog mjesta u državnoj službi ih se prisiljava na cijepljenje koje više nije slobodni izbor, ili im se dijele otkazi, i zabranom pristupanja u državne ustanove i uskraćivanja uslužne djelatnosti u istima, poput Hrvatske pošte, policije, bolnice i doma zdravlja, Hrvatske poštanske banke ili bilo koje druge državne ustanove, uključujući škole i fakultete sveučilišta koja navodno imaju autonomiju, se necijepljene diskriminira, iako je diskriminacija čak i zakonom zabranjena i predstavlja kazneno djelo u Hrvatskoj.

Za vrijeme rata i velikosrpske agresije 1991./1992. (do Oluje 1.995.) su zarobljeni hrvatski civili pod okupacijom srpskih pobunjenika i četnika morali oko rukava nositi bijele trake, s kojima su bili označeni, a danas su označeni s digitalnim COVID-19-potvrdama. Tko odbije cijepljenje i obilježavanje, bude proglašen „krivcem“, danas, a sutra možda „državnim neprijateljem“. Što slijedi, odlazak u sabirni logor koji će se banalno već nekako drukčije zvati, ili visoke novčane kazne, u svakom slučaju drakonske sankcije u slučaju proglašenja obveznog cijepljenja. To što Svjetska zdravstvena organizacija službeno priopćava, da i cijepljeni šire zarazu, nikoga od vlastodržaca ne zanima, kao drogirani i u deliriju drže se svog narativa o krivnji necijepljenih, a mediji razvijaju histeriju oko toga, i organiziraju „lov na vještice“. Ne čudi, da ne mali broj cijepljenih počinje prijetiti necijepljenima, i želi im zlo, jer da ih „necijepljeni ugrožavaju“. Vlada i njen u stvari protunarodni stožer, iako se službeno zove Nacionalni stožer Civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, za borbu protiv pandemije corona-virusa, šire dezinformacije, i lažu, i s lažima dijele hrvatski narod, i razbijaju jedinstvo hrvatskog naroda i hrvatske države. Sama vlast ugrožava, svojim ne samo neodgovornim postupcima nego suludim i zločestim postupcima koji podsjećaju na postupak psihopata, hrvatsku nacionalnu sigurnost, sigurnost naše zemlje i njenog stanovništva!

Odluka o uvođenju COVID-potvrda Europske unije je politička, a ne stručno-medicinska, to jest nema, dakle, nikakve veze sa zdravljem, tako da je de facto protuustavna.

Vlada RH ozakonila je uvođenje digitalnih COVID-potvrda svojom nemoralnom saborskom većinom dana 15. prosinca 2.021. Kako ih je uvela dana 16. studenog iste godine, tako je svoju odluku do tada provodila protuzakonito, i diskriminirala necijepljene, dijelila im otkaze na radnim mjestima u državnim tvrtkama i ustanovama, i branila im korištenje usluga državnih ustanova, iako su i dalje plaćali porez državi za njihovo uzdržavanje i funkcioniranje.

Hrvatska biskupska konferencija dala je svoj blagoslov za digitalne certifikate, i to „na određeno vrijeme“, dok traje pandemija. Time su vrhovni svećenici rimokatoličke Crkve u Hrvatskoj podržali u stvarnosti diskriminaciju svojih necijepljenih vjernika, što se nikada u Crkvenoj povijesti nije dogodilo. (Istine radi rečeno, HBK se izjasnila protiv prisile u cijepljenju, to jest izjasnila se za održanje cijepljenja po slobodnom izboru i slobodnoj volji, da ostane na dragovoljnoj osnovi, ali, daš mali prst, ode cijela ruka.) Biskupi, nadbiskupi i kardinal Josip Bozanić pali su na povijesnom ispitu. No, važnije od toga će biti, hoće li proći ili pasti pred Bogom?

Dok Plenkovićeva vlada u jednom dahu laže cijepljenima, da su „zaštićeni kao lički medvjed“, i optužuje necijepljene za pandemiju, u drugom dahu najavljuje cijepljenima, da neće biti dovoljne dvije doze injekcije sa čudotvornim sredstvom, već da je za pobjedu nad pandemijom potrebna treća doza, te ucjenjuje dvostruko cijepljene s nastavkom cijepljenja, ukoliko žele zadržati svoje slobode koje im jamče COVID-potvrde, na ograničeno vrijeme. (Tko još spominje Ustav s njegovim osnovnim ljudskim i građanskim pravima?) To je bio „Božićni dar“ predsjednika vlade Andreja Plenkovića (HDZ) hrvatskom stanovništvu nakon njegovog povratka iz Bruxellsa s posljednjeg sastanka predstavnika zemalja-članica EU od 16. XII u 2.021. godini.

Kao u totalitarnom komunizmu je u liberalnoj demokraciji zavladao verbalni delikt na osnovi kojeg su farizeji osudili Gospodina našeg, Isusa Krista. „Tko nije s nama, naš je neprijatelj i mora biti ušutkan.“ Raspoloženje kao i tada stvaraju moćni vladajući, a šire svemoćni mediji, zvijer se razmahala. Isus Krist reče, caru carevo, a Bogu Božje. Što ako car želi sve, i ono što je Božje? U tom trenutku je dužnost kršćana da ustanu u obranu Božijeg. Kada vlast želi naše duše, onda prekoračuje svoje ovlasti, onda krši Božji zakon. Ako car kaže, da želi da nosimo medicinske maske, jer mu je navodno jako stalo do našeg zdravlja, iako iste ne štite od virusa, što je istina ali se svi prave kao da štiti, i slijede laž, (čemu se nadaju?), onda vjernik treba ustati i ne dati se tlačiti, jer inače ide protiv Božijeg u sebi i stavlja vlast ispred Boga, što je sotonizam. („Ne znate li? Hram ste Božji i Duh Božji prebiva u vama.“ I Kor 3,16) Svaki kemičar može potvrditi, da su maske zbog njihovog kemijskog sastava, štetne po zdravlje ljudi, kao i dezinfekcijska sredstva za čišćenje ruku, koja se mogu naći na ulazu u svaki tržni centar i u svakoj državnoj ustanovi, pa i crkvi, nažalost.

Nošenje maske u proglašenoj pandemiji jest ritual đavoljih snaga nad Božjim čovjekom.

 Ako hrvatski zakon kaže, da je pandemija kada se 80.000 stanovnika Hrvatske prijavi za liječnički pregled, a taj broj nije dostignut cijelu 2.020. godinu od početka proglašenja navodne pandemije od strane Svjetske zdravstvene organizacije, onda je pandemija u Hrvatskoj protuzakonito proglašena, i sve mjere su protivne zakonu i Ustavu čak i kad Ustavni sud kaže drukčije. Po mjerilima Svjetske zdravstvene organizacije je pandemija kada pomre najmanje trećina do polovice i više stanovnika jedne države, ili kako kažu stručnjaci, kada pomre najmanje 10 posto stanovnika neke zemlje. To u Hrvatskoj nije slučaj niti je slučaj igdje na svijetu 2.020./2.021. godine. Stopa smrtnosti je u vrijeme proglašene pandemije u Hrvatskoj ista kao i bez proglašene pandemije. O čemu se tu onda radi? Što onda imamo, što je istina? Istina jest Bog i Bog jest ljubav, (I Iv 4,8), i ljubav i istina u nama zna, vidi, osjeća i vjeruje, da se nad slobodnim Božjim čovjekom vrši represija i tortura od strane cara koji sebi uzima Božje što mu ne pripada, jer caru pripada samo carevo, a Bogu Božje, kaže Isus Krist. U ime slobode vjeroispovjedi evanđelja, crkve se ne smije zatvarati i ograničavati zbog zatvaranja države radi proglašenih „mjera“ suzbijanja pandemije, ali su one ipak zatvarane za održavanje vjerskog obreda u vrijeme Uskrsa 2.020. godine; a nakon toga se ograničava broj vjernika u njima, i od vjernika se zahtijeva nošenje maske za vrijeme svete mise, ili ih se izbacuje iz crkve van (nije šala), što je zapravo progon vjernika; rečeno je i da je sveta voda navodno „opasna“, da širi virus, svašta su zvjerski mediji govorili, i da papirnati novac prenosi virus, što je opovrgnula najsnažnija međunarodna banka u Baselu za izmjeničnu nagodbu. Kažu da je čovjek „kriv“.za širenje virusa. Kako može biti kriv ako je Božji čovjek? Kriv je kad pogazi Božji zakon, jer je grešan i treba pokajati svoje grijehe i izmoliti Božje milosrđe, a ne kada mediji i raznorazni stručnjaci prodanih duša kažu da je „kriv“. Zbog virusa čovjek nije kriv jer virus nije prirodni već umjetni pošto suprotni dokazi nisu javnosti pokazani, krivi su manipulatori iz samoproglašene svjetske elite koja se oholo stavlja ispred Boga, jer je svoje duše prodala nečastivom i slijedi Oca laži i ubojicu čovjeka od samih početaka, koji sije podjele.

Proglašena pandemija ne bi postojala bez tako zvanih PCR-testova koji su nepouzdani u otkrivaju zaraze u čovjeka, dok je pouzdan jedino krvni test, ali se on izbjegava raditi, kao što se izbjegavaju obdukcije umrlih koji „umiru s Covidom“, kako se službeno priopćava, dakle, nije sigurno je li umiru zbog virusa, ali se tvrdi da ih je ubio virus, što je nedokazano. Radi li se ipak o PLANdemiji, umjesto pandemije? Zdrav čovjek se ne treba testirati PCR-testom, s kojim mu se, uz to, uzima dio njegovoga genskog materijala. Čudno, da broj zaraženih u Hrvatskoj pada u prosincu 2.021. godine. Ima li to veze s tim, da se necijepljene s COVID-potvrdama ne testira PCR-testom? Kako cijepljeni šire zarazu, a slobodno im je kretanje i okupljanje, tako se u proljeće 2.022. može očekivati eksplozija pandemije, i ne daj Bože, pomor cijepljenih. Onda će zaista biti pandemija na osnovi plandemije! (Stručnjaci neprodanih duša, nepotkupljivi, tvrde, da „cjepiva“, proizvedena na temelju mRNK-tehologije šire otrovne šiljaste bjelančevine, tzv. Spike-proteine, što izaziva auto-imune bolesti, i ruše prirodni imunološki sustav u čovjeku.)

Ostvarit će se plan „svjetske elite“, koju je kardinal Müller prozvao, da koristi proglašenu pandemiju za bogaćenje kroz ono što je glasnogovornik globalista i voditelj Svjetskog gospodarskog foruma u Davosu (Švicarskoj) najavio kao „Great Reset“, uz četvrtu, digitalnu revoluciju. Što onda? Onda će se čovječanstvo naći u slijepoj ulici, pritisnuto uza zid.

Tko se ne „cijepi“, (radi li se o cjepivu ili o genskom sredstvu za genetičko modificiranje čovjeka?), biti će izopćen iz društva, jer neće smjeti putovati pošto neće dobiti potvrdu o cijepljenju, neće smjeti koristiti državne usluge i sudjelovati u raznoraznim okupljanjima poput glazbenih koncerata, izložaba, sportskih natjecanja i sl., niti se liječiti u bolnici, jer nije cijepljen, „opasan“ je kao necijepljen, a tko se cijepio, dobio je okus onoga što se u biblijskoj knjizi Otkrivenja zove „žigom zvijeri“, da samo s digitalnom potvrdom može putovati, kupovati, kretati se u životu, raditi, živjeti „novo normalno”, čitaj sotonističko! Tko se ne bude cijepio, zvjerski mediji će ga obilježiti da nije dobar čovjek, da je sebičan, da ne vodi računa o drugima koje može zaraziti, ali čekajte malo, ljudi, ako onaj drugi nosi masku, a ja je ne nosim, kako ga mogu zaraziti, ako je onaj drugi cijepljen, i navodno „zaštićen kao lički medvjed“, a ja nisam, kako ga mogu zaraziti. To su normalna pitanja o kojima se šuti.

Odbijamo genetički modificiranu hranu, (GMO), a zvjerski mediji nas nagovaraju da u sebe primimo „cjepivo“ iako ne znamo što sve sadrži, i to najmanje tri puta da primimo čudotvorno sredstvo u naša tijela. Zar to nije suludo i neodgovorno? Genetičari poput profesora dr. Tomislava Domazeta Loše i profesora Tomislava Terzina, i dr., poput međunarodno priznatog i svjetski poznatog profesora mikrobiologije iz Njemačke, dr. sc. Sucharit Bakhdija, i dr., dokazali su prodor mRNK-molekule u čovjekov genom, o čemu je upozorio i tvorac mRNK-tehnologije, virusolog i imunolog Robert W. Malone.

U đavoljem sustavu istina nije bitna ali je opasna, samo laž je dobra i društveno prihvatljiva. Zar nije u partizanima laž bila općeprihvaćeni standard? Tko nije prihvaćao laži, i sam lagao, ispljunuli su ga iz „društvene zajednice“ kao da je kužan. Kad je bila kuga, crkve su bile pune vjernika, zdravi i nezaraženi na jednoj strani, bolesni odnosno zaraženi na drugoj strani, nitko nije bio izopćen. Je li se Isus Krist odricao kužnih? Je li se odricao zdravih? Danas izopćuju (zdravog) čovjeka samo kada kaže da se ne slaže s vladajućima, čak ne kaže da se neće pridržavati pravila cara, ali ne potvrđuje laž i bude izopćen, i kažnjen. Hoćemo li čekati da se pobunimo protiv nepravde kada bude kasno, kada nikoga neće biti tko će se pobuniti kada dođu po nas?

„Svjetlo svijetli u tami, i tama ga ne obuze.“ (Iv 1, 5) Jesmo li otvoreni za svjetlo ili za tamu, za istinu ili za laž, za ljubav ili za mržnju? Izbor je na svakome od nas, jer Bog nam je dao slobodu izboru, ali tu slobodu moramo braniti pod svaku cijenu! „Gdje je duh Gospodnji, ondje je sloboda.“ (II Kor. 3, 17) Neka nam Bog pomogne u ova po Božjeg čovjeka vrlo opasna vremena kada car grabi Božje. „Šutnja znači i slaganje i odobravanje. U ovakvim prilikama šutjeti znači ne imati hrabrosti i ponosa. Za vjernike to znači i ne priznavati Boga.“ (Djela 18,9 i 2. Kor. 4,13)

Profesor Goran Jurišić, Zagreb, 16. XII 2.021.

Objavio Goran Jurišić

Prof. povijesti i njemačkog jezika i književnosti

3 misli o “KAD CAR GRABI BOŽJE

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: