COVID-POTVRDE SU KLJUČ „NOVOG SVJETSKOG POREDKA“ („NWO“)

BEZ DIGITALNIH COVID-POTVRDA ILI POTPUNE KONTROLE NAD STANOVNIŠTVOM NEMA „NOVOG SVJETSKOG POREDKA“ GLOBALISTA.

UVOĐENJE COVID-POTVRDA JE KAO PROGLAŠENJE TZV. „SAO KRAJINE“

COVID-potvrde u komunističkoj Kini, u kombinaciji s digitalnom valutom bez gotovine ili papirnatog novca i kovanica, jest dobitna kombinacija za komuniste i njihove saveznike globaliste (internacionalne đavolje bankare). Kineska komunistička partija uvela je COVID-potvrde, 5G-mrežu za scaniranje svakog lica čovjeka, digitalnu valutu, i socijalne bodove za politički korektno ili nekorektno ponašanje. Na primjer, ako vlast procijeni, da se neki čovjek nije dobro ponašao, ne može koristiti podzemnu željeznicu i vlak, to jest ne može putovati u Kini čak ni sa COVID-potvrdom. Takav “neposlušni” čovjek bude kažnjen.

COVID-potvrde su ultimativno oružje globalista u porobljavanju svijeta. Prođu li digitalne COVID-potvrde Europske unije i Svjetske zdravstvene organizacije WHO UN kao stalno „novo pravilo“, i prođe li kršenje ustavnih ljudskih i građanskih prava s COVID-potvrdama, onda je stanovništvo samo korak do buđenja u totalitarnoj državi kakva je bila socijalistička (policijska) država u Sovjetskom Savezu pod diktaturom komunističke partije za vrijeme Lenjina, Staljina i Brežnjeva.

Diskriminacija necijepljenih na osnovi digitalnih COVID-potvrda ima za cilj odvratiti pažnju od činjenice da se s COVID-potvrdama zapravo uvodi kontrola nad stanovništvom kao da je doslovno roblje, jer cijepljeni dobiju s COVID-potvrdama „pravo i slobodu“ kretanja, što već imaju po Ustavu. Što će im onda COVID-potvrde, kad na osnovi Ustava imaju pravo slobodno se kretati i putovati po zemlji? Kad se jednom ustale COVID-potvrde na osnovi „cijepljenja“, samo je mali korak do toga da se uvedu i druga posebna „prava“ na osnovi dobrog, poželjnog, to jest poslušnog ponašanja stanovnika na osnovi društvenih digitalnih plus ili minus bodova, kao što je uvedeno u komunističkoj Kini, gdje je preostao samo još jedan korak do totalne kontrole – uvođenje micro-chip-a ispod ljudske kože, umjesto QR-digitalne COVID-potvrde.

COVID-potvrde su u Hrvatskoj ozakonjene dana 15. XII 2.021. godine s izmjenama i dopunama zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, ali je ovaj izmijenjeni zakon de facto protuustavan, čije izmjene je svojim potpisom potvrdio glasni navodni protivnik „mjera“, Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, što je nepošteno i nepravedno od njega, pa su stupile na snagu nakon toga s objavom u ‘Narodnim novinama’; ipak je ovaj izmijenjeni zakon de facto protuustavan, jer zakon ne može biti iznad ustavnog zakona o ljudskim i građanskim pravima, a u Ustavu nigdje ne piše, da se čovjeku smije ograničiti kretanje i uskratiti državne i društvene usluge na osnovi bilo čega osim ako je pravomoćno i bezuvjetno osuđen zbog kriminala. Gdje će čovjek u Hrvatskoj putovati, gdje će se kretati i kada, i gdje će se odseliti, i slobodno se kretati, njegova je stvar, i ne smije se ograničiti niti zakonom o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti kad je čovjek zdrav, i kada čak i kao zdrav, a zaražen, ne prenosi virus dalje kad nema simptome bolesti. Riječ je o tome da se COVID-potvrdama diskriminira zdrave ljude, i priječi im se slobodno kretanje i korištenje usluga državnih institucija i odlazak na javne priredbe i korištenje privatnih usluga tipa restaurant, glazbeni klub, kino i slično, dok se cijepljene ljude s digitalnim COVID-potvrdama ili PCR-testom registrira, što znači da se kontrolira njihovo kretanje, vlast zna točno gdje se i kada u koje doba cijepljeni čovjek kreće i nalazi. To nije sloboda! Na osnovu kreditne kartice se također može pratiti kretanje čovjeka i novca, ali postoji sloboda izbora – čovjek može plaćati gotovinom, u „cash“-u. Čovjeka se može pratiti na osnovi signala mobitela, ali postoji sloboda izbora, ne mora se imati mobitel sa sobom niti ga posjedovati ili koristit. Postoji još sloboda izbora. S digitalnim COVID-potvrdama više NEMA SLOBODE IZBORA! Game over!

Samo BEZ COVID-potvrda postoji sloboda izbora. Dok se digitalne COVID-potvrde ne ustale kao „novo pravilo“ u „novo-normalnom“ đavoljem poredku psihopata, i digitalna valuta im vrijedi kao drek na šibici. Zato još nisu uveli digitalni euro.

PLANdemija s genetički manipuliranim virusom SARS CoV-2 („COVID-19“) je kao “pandemija” proglašena samo s jednim jedinim glavnim ciljem: Uvođenje digitalnih COVID-potvrda radi kontrole nad stanovništvom, jer bez kontrole nad stanovništvom, globalisti ne mogu održati svoj “novi svjetski poredak” i samoproglašenu “Jednu svjetsku vladu”.

Da bi narod bio slobodan, i ljudi živjeli u slobodnom društvu, ne smiju imati COVID-potvrde, niti papirnate niti digitalne, čak ni izglasane dvotrećinskom većinom u Hrvatskom saboru! Nje stvar u tome da COVID-potvrde imaju što širi društveni konsenzus ili dvotrećinsku saborsku većinu, nego one ne smiju postojati, jer je Ustav onda suvišan, suvišne su onda i Domovnice i putovnice Republike Hrvatske, kao i osobne iskaznice.

Nekada su se kršitelji Ustava nazivali srpskim pobunjenicima koje se držalo „teroristima“. Kada su srpski pobunjenici proglasili svoju tzv. Krajinu, Ustavni sud im je taj protuustavni čin poništio u roku od 24 sata, jer nigdje u hrvatskom Ustavu nije pisalo, da srpska manjina ima pravo na politički teritorij unutar teritorija Republike Hrvatske, niti da taj samoproglašeni pobunjeni teritorij smiju izdvajati iz Republike Hrvatske i pripojiti Srbiji radi stvaranja “Velike Srbije”. Radi tog nesporazuma bio je krvavi rat koji je završio s porazom i kapitulacijom srpskih pobunjenika. Uvođenje COVID-potvrda je kao proglašenje tzv. SAO-Krajine, to jest terorizam prema stanovništvu Hrvatske!

COVID-potvrde moraju umrijeti, da bi hrvatski narod mogao u slobodi živjeti!

Boriti se za slobodu i slobodni izbor je plemeniti cilj i plemenita borba, vodila se referendumom ili prosvjedom, sredstva nisu bitna kad je opstanak čovjekove slobode u pitanju.

„Gdje je duh Gospodnji, ondje je sloboda.“ (II Kor. 3, 17)

Svi hrvatski predci borili su se za slobodu. Ne boriti se za ukidanje COVID-potvrda, i ne ukidanje COVID-potvrda, znači izdati sebe i svoje potomke i sve hrvatske predke i njihovu plemenitu borbu za slobodu koju je Bog dao svome stvorenju čovjeku. Trajno ne ukinuti COVID-potvrde znači biti protiv Boga, to znači biti neprijatelj Boga, pobunjenik sa svim negativnim posljedicama po pobunjenika.

Profesor Goran Jurišić, na Stepinčevo, dana 10. veljače 2.022.

Bog i Hrvati! Hrvatska Hrvatima!

Objavio Goran Jurišić

Prof. povijesti i njemačkog jezika i književnosti

3 misli o “COVID-POTVRDE SU KLJUČ „NOVOG SVJETSKOG POREDKA“ („NWO“)

 1. Reblogged this on Webbplatsrubriksuzana monika and commented:
  eng AUDIO – Izdavačka kuća “Kyrios”
  9 tim ·
  o. Nolan: “VJERUJTE ZNANOSTI, VJERUJTE STRUČNJACIMA!”
  “Oni koji ne poznaju povijest osuđeni su je ponoviti.”
  “Postoji ta tendencija u ljudskoj prirodi da ne želi prihvatiti stvarnost kada se suprotstavlja autoritetu.”
  Vidi također “Slijediti znanost”
  https://rumble.com/vmgv5j-slijediti-znanost.html
  Visa mindre
  Kommentarer

  Författare
  Izdavačka kuća “Kyrios”
  YT link: https://youtu.be/6NkCG2ex7XE

  Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: